Resultaten

Je hebt de beslissing gemaakt om af te gaan vallen, maar door de hoeveelheid kilo’s welke eraf moeten besef je maar al te goed dat je dit niet alleen kunt…

* Met de pijltje heen en weer kan je de voor en na effect bekijken *

– 24 KG

Sporten doe ik al een poos bij Sport en testcentrum van Drunen in Raamsdonksveer. Iedere week mezelf 2 keer toespreken dat ik echt moet gaan sporten, want de knop is om en de strijd met de kilo’s is een feit. Dan loop ik Glynis tegen het lijf die mij verteld dat ze gaat starten met haar tweede Fatburn Project van het jaar. Ze legt me uit wat hiervan de bedoeling is en, mede door haar enthousiasme, besluit ik hier aan mee te gaan doen. Confrontatie komt, want of je op wil schrijven van enkele dagen wat je eet en hoeveel je ergens van eet. Aan de hand daarvan maakt ze een op maat gemaakt eetschema en mag je voor het eerst op de weegschaal, want ja, het moment van de waarheid komt dan toch echt! Gelijk word er een afspraak gemaakt voor 2 weken later en ik start met het eetschema. Daarbij start het project een week later en gaan we vol gas aan de bak!! Een uur lang, 2 keer per week, onder begeleiding van Glynis of Kane bikkelen, keihard bikkelen!! En stoppen? Nee, dat gebeurd niet, want door de aanmoediging ga je door! Je hebt een doel en dat wil je halen!!

Ik ben in april 2018 gestart met het op maat gemaakte eetschema, 2 wekelijks wegen en de motivatie welke Glynis je geeft! Heb je een dipje?! App haar en je krijgt weer een boost!! Echt, zonder haar zou ik nu niet de 24 kilo kwijt zijn!! Ik voel me zoveel beter en heb veel contact met haar over het trainen en eten. Geweldige begeleiding en ze weet zo goed wat ze doet! Bij twijfel, doen!! Het veranderd je kijk op een gezonde levensstijl!

– 34 KG

– 23 KG

– 16 KG

Soms wordt je geconfronteerd met een foto. En je ziet dit wordt te gek. Het wordt tijd dat je er iets aan gaat doen. Heb me daarom aangemeld bij Proud Figure en onder leiding van Glynis en Kane een Fatburn programma gedaan. Tevens een mooi uit gebalanceerd voedingsschema gekregen.  Tijdens de eerste groepstraining merk je pas dat je conditie erg terug gelopen is en dat je te zwaar bent geworden.  Het voedingsschema en de trainingen werken perfect. Na de eerste meeting na 2 weken was ik al 2 kg kwijt. En dat bleef maar door gaan dit onder toezicht van Glynis en Kane.    Ben nu inmiddels al 16 kg kwijt en ga hier onder toezicht nog even mee door. Ik voel me een stuk fitter en mijn conditie is er met sprongen op vooruit gegaan.

Het was even wennen om anders te gaan eten maar het bevalt prima en de resultaten zijn daar. Daarom kan ik het aan iedereen aanbevelen die met overgewicht kampt.